U8 Kiekko-Ahma - Tappara Nokia Areenalla 3.4.2022
4.4.2022 8:50 Artikkelit / U8 ja U9

Kiekko-Ahma Nokia Areenalla

Kiekko-Ahma U8 joukkue matkusti sunnuntaina 3.4 isojen valojen peliin kun pääsimme pelaamaan Tapparan U8 joukkuetta vastaan odotetun harjoituspelin uudella Nokia Areenalla. Peliä oli odotettu ja jännitetty jo jonkin aikaa. Tapahtuma varmistui vasta paria päivää aikaisemmin, koska toteutuminen edellytti Tapparan edustuksen kolmatta kotipeliä ensimmäisellä liigan pudotuspelikierroksella. Areena peli tuntuikin olevan kaikille yksi kauden kohokohdista ja saimmekin ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaikki pelaajat yhtäaikaa mukaan!

Peli oli samalla myös U8 pelaajien ensimmäinen ison kentän ottelu. Valmennuksella oli pieniä ennakko-odotuksia mm. paitsiosäännön omaksumisesta mutta jälleen joukkueen pelaajat ottivat uuden tilanteen hienosti omakseen ja tässäkään ei ollut mitään ongelmia. On meillä hieno joukkue!

Peli alkoi pienen alkujännityksen helpotettua todella hienosti Ahman pelatessa ennakkoluulotonta hienoa jääkiekkoa. Tilanteita syntyi molempiin päihin ja myös hienoja maaleja nähtiin molemmissa päissä. Kentällä tapahtumat pysyivät hyvin tasaväkisinä aina toiselle erätauolla saakka tilanteen ollessa edelleen tasan. Kolmannen erän alussa tampereella poikkeuksellisesti vierasjoukkueena pelanneen Tapparan joukkue löysi uuden vaihteen ja meni muutaman maalin johtoon. Erän puolivälissä Ahman pelaajat päättivät kuitenkin, että peli oli kuitenkin kaikkea muuta kuin ohitse ja väkisin punnersivat peliin mukaan hienoilla maaleilla. Viimeiseen vaihtoon Kiekko-Ahma laittoi peliin kaikki mitä löytyi ja loppuratkaisua lähdettiin hakemaan ilman maalivahtia. 6 vs 5 pelissä myös Tapparalla oli mahdollisuus lopullisesti ratkaista peli mutta Ahma näytti ettei tänään ja parin hienon yrityksen jälkeen rokotti noin 10 sekuntia ennen pelin loppua vielä kerran vastustajaa. Näin saimme nostaa kaikki kädet pystyyn hienon pelin jälkeen ja joukkue käveli koppiin yhtä hienoa kokemusta rikkaampina!


   
Lisää uutisia
Valkeakosken Kiekko-Ahma ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat