Fortuna musta, Fortuna keltainen - Ahma F1

Kangasala

Leijonaliiga F1 1.2.2020 Kangasala

F1 joukkue teki Helmikuun ensimmäisen pelireissunsa Kangasalle. Kangasalla joukkuetta vastaan luisteli kovassa iskussa olleet Oriveden joukot Fortuna musta sekä Fortuna keltainen.

Ensimmäinen ottelu Fortunan mustaa vastaan oli tasaista taistelua. Välillä Ahmapojilla taistelu unohtui ja kaveri pääsi maalilla ohi. Maaleja joukkueet takoi kuitenkin tasatahtiin ja ottelu päättyikin tasaiseen lopputulokseen.

Toiseen otteluun Fortuna keltaista vastaan Ahmat lähtivät hyvällä vauhdilla ja tilanne olikin ensimmäisen erän jälkeen Ahmoille jo 7 - 0. Toiseen erään Ahmat lähtivät löysin rantein ja vastustaja aloitti kirikamppailun. Ahmapojat nostivat leukojaan kuitenkin ottelun loppua kohden ottelun päätyttyä Ahmajuhliin.

Päivän otteluista siis yksi tasuri ja yksi voitto kotiin.