Hieno U8-turnauspäivä Wareenassa
Julkaistu: 10.09.2020 00.00

Hieno U8-turnauspäivä Wareenassa

Alunperin 16 joukkueen turnaukseksi suunniteltu U8-syysturnaus kutistui lopulta puoleen, mutta turnaustunnelmaa kyseinen fakta ei latistanut tippaakaan. Kahdeksan mukana ollutta joukkuetta pelasivat hienoja otteluita ja iso joukko pieniä kiekkoilijoita on taas yhtä kokemusta rikkaampi.

Turnauksen voitto meni tällä kertaa Klaukkalan Kurralle, joka oli mukana turnauksessa kahdella vahvalla peliryhmällä. Finaali menikin Kurran jäsentenväliseksi kamppailuksi, josta tällä kertaa voittajana pokaalin nosteluun selviytyi Kurra Oranssi jännittävin lukemin 3-2. Turnaushopeat jaettiin Kurra Mustalle. Pronssiottelussa nähtiin myös tiukka ottelu, missä Tampereen KooVee voitti turnausisäntäjoukkueista Kiekko-Ahma Sinisen maalein 5-3.

”Hieno turnauspäivä. Pitkästä aikaa päästiin pelaamaan jääkiekkoa ihan oikeaa vastustajaa vastaan ja kyllähän se näytti pienille pelureille maistuvan. Hyviä pelejä, kaikilla oli hauskaa ja välillä tietysti ihan pikkaisen harmittikin niinkuin toki urheilussa kuuluukin. Valmennus on taas hieman viisaampi, että mihin jatkossa tulee harjoituksissa keskittyä. Monille tämä oli vasta kiekkouran ensimmäinen turnaus ja siihen nähden kaikki meni hienosti niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin”, fiilisteli U8-vastuuvalmentaja Joni Niskavaara Kiekko-Ahma Sinisen turnaussuoritusta.

Kiekko-Ahma Valkoinen sijoittui turnauksessa kuudenneksi, kun Ylöjärven Uplakers Valkoiset oli parempi sijoitusottelussa 2-1 lukemin.

”Alussa olimme hieman unessa koko joukkue ja ekojen matsien vastustajatkin olivat tosi kovia, mutta hieman hitaan startin jälkeen turnaus sujui nousujohteisesti. Hienosti pelaajat pyrkivät noudattamaan sovittuja asioita ja kaikki yrittivät täysillä kuten pitääkin. Ja olihan se välisarjaottelun voittomaalikisasta napattu voitto tosi hienosti hoidettu. Siinä taisi valmentajakin hieman innostua juhlimaan”, palautteli mieleensä turnauspäivän huippuhetkiä Kiekko-Ahman Valkoista ryhmää johtanut Antti Salakka.


Kiekko-Ahma Valkoinen turnausmitalit kaulassa. Tällä kertaa sinisissä paidoissa.

Seuran uusimmat