LeKi - Ahma F2

Lempälä

F2 Leijonaliiga ottelu 24.11 Lempäälä

Kiekko-Ahman F2 -joukkue vahvistuksineen suuntasi sunnuntai aamuna Lempäälään Kiekkobussi Areenalle LeKi:n vieraaksi. Kiekko-Ahma pelasi kahdella peliryhmällä:Kiekko-Ahma Sininen ja Kiekko-Ahma Valkoinen.

Viimehetken sairastumiset veroittivat vähän peliryhmien kokoa, mutta hienosti ahmanpoikaset tsemppasivat ja jaksoivat kumpikin peliryhmä pelata kaksi tiukkaa peliä. Peliaika oli tällä kertaa 2x20min. Ensimmäinen ottelupari oli LeKi Valkoinen ja Kiekko-Ahma Valkoinen. Ottelussa nähtiin kovaa taistelua ja ottelu päättyi 7-1 LeKi:n hyväksi. Kentän toisessa päässä samaan aikaan ottivat mittaa toisistaan LeKi Sininen ja Kiekko-Ahma Sininen. Ottelu päättyi tiukan taistelun jälkeen 3-2 LeKi:n hyväksi.

Toinen ottelupari oli Kiekko-Ahma Valkoinen ja LeKi Sininen. Kiekko-Ahma Valkoinen oli ottelun alussa niskanpäällä ja johtivat ottelua. Kotijoukkue kumminkin painoi päälle ja lopulta ottelu päättyi taitelutahdosta ja tsemppaamisesta huolimatta tuloskeen 15-1 . LeKi Valkoisen pari oli Kiekko-Ahma Sininen. LeKi johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 7-0. Erätauolla valmentajien tsemppaaminen ja kannustaminen tuotti tulosta ja ottelun toisella puoliskolla nähtiin Ahmojen hieno kiri ja lopulta ottelu päättyi tulokseen 8-4.
Otteluissa nähtii paljon hienoja onnistumisia ja upeaa syöttöpeliä. Vaikka luistin lopussa painoikin, niin silti tsemppaaminen ja taistelutahto ei loppunut pelaajilta. Maalivahdit tekivät kovan työn tolppien välissä ja saimme nähdä upeita torjuntoja.