Julkaistu: 20.12.2018 00.00

Turnaus 29.12.2018 - TURNAUSINFO

TURNAUSINFO

Valkeakosken Kiekko-Ahman F1 joukkue järjestää jääkiekkoturnauksen Valkeakosken Wareenassa 29.12.2018.

JÄÄHALLI

Jäähalli Wareena sijaitsee osoitteessa Jääkatu 5, Valkeakoski.

ILMOITTAUTUMINEN OTTELUPÄIVÄNÄ

Turnaukseen osallistuvat joukkueet ilmoittautuvat turnauspäivänä turnaustoimistossa viimeistään 30 minuuttia ennen joukkueiden ensimmäisiä otteluita.

ENSIAPU

Jäähallilla on turnauksen ajan Ensiapupiste, joka sijaitsee turnaustoimiston yhteydessä jäähallin kahvion vieressä. Sisäänkäynti Ensiapupisteelle sekä turnaustoimistoon on kahvion oikealla puolella. Ensiapupisteeltä löytyy turnauksen aikana kylmäpusseja, laastareita ym. hoivatarviketta niitä tarvitseville.

KAHVIO JA GRILLI

Jäähallin kahvio ja grilli palvelee joukkueiden pelaajia ja toimihenkilöitä sekä katsojia koko turnauspäivän ajan. Kahviosta löytyy suolaista ja makeaa purtavaa. Lisäksi jäähallin pääovien läheisyydestä löytyy grilli, josta voi ostaa koko päivän makkaraa.

MAKSAMINEN JÄÄHALLILLA

Maksuvälineinä turnauksemme ajan käyvät käteinen raha ja yleisimmät luottokortit, sillä käytössämme on iZettle-kortinlukija. Huomioikaa kuitenkin, että kortinlukija on käytössä vain kahviossa. Grillillä ja arpajaispisteellä käy vain käteinen raha. Lähin nostoautomaatti löytyy jäähallin lähellä sijaitsevasta Citymarket-myymälän yhteydestä osoitteesta Hakalantie 1, Valkeakoski.

ARPAJAISET

Järjestämme turnauksen aikana arpajaiset, jossa huippupalkintoja.

LISÄTIEDOT

Lisätietoja turnauksesta antaa Turnauspäällikkömme ja Kiekko-Ahma F1 joukkueenjohtaja Mari Savijärvi p. 040-7600514 tai mari.saviijarvi(@)gmail.com ja Kiekko-Ahma F1 päävalmentaja Mikko Takaniemi p. 050-4014417 tai mikko.takaniemi(@)gmail.com.

Tervetuloa turnaukseen!

Seuran uusimmat