Peurunka Long Slide turnaus
Julkaistu: 01.10.2018 00.00

Peurunka Long Slide turnaus

Long Slide turnaus oli nimensä veroinen 2-päiväinen turnaus Peurungalla, jossa jännän äärellä oltiin kaikki, niin taustat kuin vanhemmat.

Pelaajat koottiin vanhasta -09 porukasta ja mukaan tuli myös viimevuotinen pelaajamme F2:lta, sekä maalivahti E2:lta.

Ensimmäisenä päivänä pelattiin huikeat neljä peliä.

Ensimmäinen peli pelattiin Jokipojat 2 -Kahma (5-4) ja todella tasaista, hyvää peliä. Tulos olisi voinut olla ihan minkälainen vaan ja meidän eduksemme. Toinen peli oli tiukkaa taistoa ja voitolla KAhma-EKS 3 (3-2).

Illan pelit olivat yhtä taistelua ja vääntöä ja peli päättyi tasalukemiin Kalpa P3-KAhma (5-5). Illan viimeinen peli päättyi KAhma-Jyp4 (5-4) maalin erolla voittoon. Todella hyvää ja tasaista vääntöä.

Illan tuloslukemissa olimme 4:n lohkon 2 sijalla. Ihan huikeeta!

Pelaajien hyvin nukutun yön yli (7h.) alkoivat tosi toimet klo.8:00 ja jotain ihmeunta olivat kaikki nähneet , sillä voitettiin selkeästi KAhma-EKS 2 (8-4). Aivan huikeeta. Toinen peli menikin sitten hieman eritavalla. Pojat jähmettyivät ja ilmeisesti nukahtivat kentälle, sillä KPK takoi maaleja siihen tahtiin, että mitään ei ollut tehtävissä (8-1).Tälläistä lukemaa tämä porukka ei ihan hetkeen ole nähneet ja pienet tunteet heräsivät pintaan.

Viimeinen peli oli pronssiottelu ja meillä oli kaikki avaimet siihen. Niin hyvän ja tasaisen pelin jälkeen EKS 1- KAhma (5-4) vei voiton meistä.

Tämä tietenkin harmitti poikia, mutta 6 sija turnauksessa on aivan huikea suoritus ja se ylitti täysin omat odotuksemme. Varsinkin kun peliryhmiä oli 20.

Go Ahma Go <3

Seuran uusimmat